Monique Westenberg terug naar Nederland zonder André Hazes

Monique Westenberg terug naar Nederland zonder André.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Monique Westenberg en André Hazes hebben samen met hun zoontje André een geweldige vakantie gehad in Amerika. Op Instagram laat Monique weten dat het tijd is om te gaan. De zanger gaat echter niet mee terug naar Nederland.

Westenberg laat weten dat hun zoontje maandag weer naar school moet, dus langer blijven zit er niet in. ,,Deze jongen moet maandag natuurlijk terug naar school. Dat wordt wel zwaar met de jetlag, maar dat nemen we erbij natuurlijk. Want we hebben superleuke dagen gehad.” De zanger blijft voorlopig nog wel even in Amerika. ,,André is daar nog. Die blijft hier met Djarno en Diego, dus die gaan met elkaar nog wat toffe dingen doen. En wij gaan lekker naar huis.”

‘Lekker naar huis’

Toch baalt Monique niet dat de vakantie voorbij is. ,,Ik vind het lekker om weer naar huis te gaan, hoor. Altijd wel, hoor. Lekker weer naar de hondjes. We hebben het heel leuk gehad en gezellig met elkaar.” Op Instagram deelt Monique foto’s van de laatste uren samen in Las Vegas.

Trouwkapelletje

Er werd afgelopen week volop gespeculeerd of Monique en André een trouwkapelletje zouden bezoeken in Las Vegas. Dit was volgens Shownieuws zeker niet uitgesloten.

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERGVAKANTIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck