Montana en Dirk al langer uit elkaar? ‘Kocht eerder al huis voor zichzelf’

Montana kocht eind oktober al woning voor zichzelf
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Montana Meiland en haar vriend Dirk hebben na acht jaar besloten een punt te zetten achter hun relatie. Ze maakten het nieuws gisteren bekend op Instagram, maar nu blijkt dat Montana al veel eerder een huis voor zichzelf heeft gekocht.

De website Bekende Buren heeft ontdekt dat Montana al ruim voor de breuk bekend werd gemaakt een eigen optrekje heeft gekocht in Noordwijk. In augustus gingen de geruchten al dat het stel uit elkaar zou zijn.

Vastgoedbelegger

Dirk en Montana zouden al jaren samen op zoek zijn naar een geschikte woning, maar hebben al die tijd niets kunnen vinden waar ze allebei tevreden mee waren. Dat ondanks Dirk een vastgoedbelegger is met maar liefst negen panden in zijn bezit. Op Bekende Buren is te lezen dat Montana al eerder een eigen optrekje kocht. Zou dit betekenen dat de breuk tussen het stel al veel eerder heeft plaatsgevonden?

Noordwijk

Het huis van Montana staat in Noordwijk en ze zou er 650.000 euro voor hebben betaald. De woonoppervlakte bedraagt 134 vierkante meter en in totaal telt het optrekje vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. Genoeg ruimte voor twee zou je denken. Aan de foto’s te zien, is er nog een fikse verbouwing nodig.

Tags

Montana Meiland

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie