Montana Meiland: ,,Ik neem rust!”

Montana Meiland reageert op alle geruchten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Het gonst van de geruchten. Montana Meiland zou de deuren van haar cadeau- en interieurwinkel definitief sluiten. DenD vroeg Montana hoe het écht zit.

Montana Meiland zou de deuren van haar cadeau- en interieurwinkel Montana’s gifts & interior in Noordwijk willen sluiten. Dat is het hardnekkige gerucht. Ook zou de oudste dochter van Martien en Erica definitief de stekker uit haar webshop trekken. De coronapandemie en de sluiting van niet-essentiële winkels, zou aan die beslissing ten grondslag liggen.

,,Zó druk”
Als DenD navraag doet bij Montana bevestigt zij de sluiting, maar ze ontkent met klem dat die definitief is. ,,We houden ons nu gewoon aan de richtlijnen van het kabinet. Regels die voor iedereen gelden. Maar we willen op 14 januari de deuren zeker weer openen. Ik weet dat er geruchten de ronde doen die het tegendeel beweren, maar we gaan echt weer open.” Wel bevestigt Montana dat ook de website voorlopig even uit de lucht gaat. ,,Het is zo enorm druk geweest dat ik nu echt even mijn rust wil pakken. Dat doe ik in deze periode overigens altijd.”
 
,,Mijn focus”
Mogelijk zal Montana ook wat tijd willen doorbrengen met haar vriend, Dirk Hoogstraten. Als hij daar tenminste tijd voor heeft. Dirk is druk met zijn scriptie voor zijn studie aan de TU Delft. Aan Story liet hij daar over weten: ,,Ik moet mijn focus weer een beetje vinden. Met deze familie is er namelijk altijd wel iets leukers te verzinnen dan studeren.”

Tags

ERICAMARTIENMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck