Montana Meiland krijgt bakken kritiek

Montana Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Montana Meiland dacht dat ze er goed aan deed om haar oma, die 91 jaar oud is, een bezoekje te brengen. Op Instagram krijgt ze echter bakken kritiek.

Op bezoek bij oma

Ouderen vereenzamen sneller dan jonge mensen en komen minder vaak buiten. Montana dacht vast dat ze er goed aan deed om op bezoek te gaan bij haar oma, zeker nu ze nog minder bezoek zal krijgen dan normaal door het coronavirus. Toch vinden veel volgers het geen goede actie van Montana, want hoewel oma de visite vast erg gezellig zal vinden is het ook voor haar gevaarlijk.

Mensen die besmet zijn met het virus zullen dit niet altijd zelf merken maar kunnen anderen wel besmetten. Voor ouderen is ziek worden extra gevaarlijk omdat ze vaak een minder goede weerstand hebben en hun lichaam al verzwakt kan zijn. Mensen reageren dan ook dat Montana beter had kunnen bellen dan langskomen. ,,Moet je niet doen. Kijk maar uit voor Corona”, schrijft een bezorgde volger. ,,Niet slim”, en ,,Gevaarlijk voor oma”, reageren anderen. Uiteraard zijn er ook mensen die zich minder zorgen maken en het vooral erg leuk vinden voor oma dat ze visite krijgt.

https://www.instagram.com/p/B9zFDY2l4xS/?utm_source=ig_embed

 

Tags

BEZOEKCORONAMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMONTANAOMAOUDERENVIRUSZORGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck