Montana Meiland: ‘Mijn ouders zijn niet realistisch’

Montana Meiland over haar ouders
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Montana Meiland is al een lange tijd gelukkig met haar grote liefde Dirk. Toch uit Erica nog wel eens kritiek op Dirk omdat ze hem negatief vindt. Montana is het daar niet mee eens. ,,Er zijn altijd situaties waarbij je wat realistischer moet nadenken. Zo bekijkt hij het.”

Montana Meiland lijkt soms het buitenbeentje te zijn van de familie Meiland. Hoewel we Maxime nog altijd voortdurend bij haar ouders zien hangen, lijkt Montana iets meer op zichzelf te zijn. Ze houdt er niet van om in de schijnwerpers te staan en verdient haar geld met haar eigen winkel in plaats van televisie optredens. Ook haar vriend Dirk lijkt niet altijd even goed in het gezin te passen.

Erica uit kritiek op Dirk

Zo heeft Erica in haar boek over Dirk gezegd dat ze hem altijd heel scherp op dingen vindt en vaak negatief. ,,Dat cynische en wantrouwende vind ik het minst leuke aan Dirk”, aldus Erica in haar boek. En hoewel we bij Chateau Meiland vaak zien dat de familie klaagt, staan ze wel positief in het leven.

Niet realistisch

Maar Montana vindt haar ouders daarin niet realistisch. ,,Je merkt aan mijn ouders dat zij altijd van het positieve zijn en het goede belichten, maar er zijn natuurlijk ook situaties waarbij je wat realistischer moet nadenken en je moet realiseren dat dingen kunnen tegenvallen. Zo bekijkt Dirk het meer”, legt Montana in gesprek met weekblad Weekend uit.

Montana zegt dan ook net als Dirk wat kritischer te zijn dan haar familie. ,,Ik ben net als Dirk ook wat kritischer. Ik wil de voors, maar ook altijd de tegens weten. Daarmee zitten wij op één lijn.”

Tags

CHATEAUCHATEAU MEILANDERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck