Montana Meiland onthult waarom ze niet in de schijnwerpers wil staan

Door: Charlotte Wijnen
11-10-2021

Heel Nederland kent Chateau Meiland en de familie lijkt enorm te genieten van alle aandacht. Maar één gezinslid doet er alles aan om de schijnwerpers juist zoveel mogelijk te vermijden. Montana is het minst in beeld en onthult nu waarom. ,,Het is niet altijd even leuk.”

‘Niet altijd even leuk’

Montana Meiland, de oudste dochter van Martien en Erica, zien we nauwelijks in beeld in Chateau Meiland. Dat vindt ze wel prima, want ze hoeft niet zo nodig in de schijnwerpers te staan.

,,Het is niet altijd even leuk en soms moet je er goed om denken dat je je rust pakt. Zeker in het begin was het echt schakelen”, vertelt Montana aan weekblad Story. ,,Maar het is fantastisch dat er nog steeds zoveel mensen naar het programma kijken. Ik had nooit verwacht dat het zo’n succes zou worden.”

Eigen leven

In tegenstelling tot Maxime en haar vriend Leroy, zien we Montana en haar vriend Dirk maar weinig voorbij komen in het programma. Toch zegt Montana dat ze wel vaak op bezoek gaat bij haar familie. ,,Dirk en ik zijn er best vaak bij, terwijl je ons dan niet altijd in beeld ziet. Dat gaat niet altijd bewust, maar we hebben ook ons eigen leven.”

Zo heeft ze het druk zat met haar interieurwinkel Montana’s. Vroeger runde ze de winkel samen met Martien. Maar sinds de familie naar Frankrijk vertrok, bleef Montana in haar eentje achter voor de winkel. Sindsdien runt ze de zaak alleen.

Meer DenD