Montana Meiland showt haar nieuwe huis

Montana hard aan het klussen in haar nieuwe liefdesnestje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Montana Meiland is momenteel niet alleen druk met klussen in het pension van haar ouders, maar ook in haar eigen huis. Trots deelt ze de voor- en nafoto’s op Instagram.

Het huis van Montana staat in Noordwijk en ze zou er 650.000 euro voor hebben betaald. De woonoppervlakte bedraagt 134 vierkante meter en in totaal telt het optrekje vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer. Begin januari kreeg ze de sleutel en ze is dan ook direct aan de slag gegaan. En het resultaat mag er nu al zijn!

Resultaat

,,Het opknappen is begonnen!”, schrijft Montana bij een video met allerlei foto’s van haar nieuwe huis. Ze heeft een nieuwe vloer gelegd en de muren een ander kleurtje gegeven. ,,Gelijk heel anders”, aldus Montana. Het begin is er, al moet er nog een hoop gebeuren. ,,Bijna klaar… voor het eindresultaat.”

Volgers onder de indruk

Volgers zijn ervan onder de indruk dat Montana in een maand al zoveel gedaan heeft. ,,Montana, gefeliciteerd wat mooi, hard gewerkt dame! Veel geluk”, reageert een volger. Een ander noemt haar huis nu al een paleis: ,,Wow, wat wordt/is het mooi! Goed bezig hoor Montana, dat gaat een droom paleisje worden.”

Tags

CHATEAU MEILANDMEILANDJESMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie