Montana Meiland uit zorgen over haar winkel: ‘Te weinig klanten’

Het gaat niet goed met de winkel van Montana
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Naast de relatiebreuk met Dirk, blijkt Montana Meiland meer zorgen aan haar hoofd te hebben. Haar hoofdinkomen is nog altijd haar winkel in Noordwijk, maar het wordt steeds rustiger. ,,Ik heb wel een beetje zorgen over 2023”, aldus Montana.

Montana ziet haar klanten in haar winkel Montana’s Gifts & Interior steeds meer afnemen. ,,Met de winkel was het in 2021 extreem druk, maar het was wat rustiger afgelopen jaar en dat is niet veranderd”, zegt een bezorgde Montana in gesprek met weekblad Weekend. ,,Ik merk dat mensen wat meer de hand op de knip houden.”

Zorgen over 2023

Ze maakt zich dan ook zorgen over 2023. ,,Met álles dat duurder wordt, die energieprijzen en zo. Je hebt toch een winkel vol luxe dingen. Als mensen gaan besparen, doen ze dat toch op dat soort uitgaven.” Hoe gaat ze daarmee om? ,,We proberen goedkoper in te kopen, maar ook wel minder. Als je minder verkoopt, hoef je ook niet zoveel in te kopen. En anderzijds goed promoten wat je allemaal hebt staan, want er zijn natuurlijk ook mensen die wel wat willen bestelen of duurdere producten willen, en die wil je wel blijven bereiken.”

En ondanks de kou, blijft de kachel bij Montana nog altijd uit. ,,Ik heb hier gister staan vernikkelen, het was zó koud. Daar let ik ook op. Dat moet wel.”

Contrast met Maxime

Het contrast met haar zusje Maxime kan bijna niet groter; zij lijkt zich helemaal niet druk te maken om haar inkomsten. Onlangs heeft ze zelfs nog een miljoenenvilla op de kop getikt. Dat Maxime een dikke boterham verdient, komt ook door het influencen op Instagram. Montana ziet het echter niet zitten om dat ook te gaan doen. ,,Ik heb gezegd dat ik daar de persoon niet voor ben. Ik vind het raar om te doen, van die filmpjes opnemen. Nee. Ik vind ook: mijn winkel moet voorgaan in het promoten van dingen.”

Hetzelfde geldt voor Chateau Meiland. Omdat Maxime een grotere rol in de serie speelt krijgt ze ook meer betaald, geeft Montana toe. ,,Mijn hoofdinkomen is natuurlijk de winkel, want daar zit ook het meeste van mijn tijd in.”

Tags

CHATEAU MEILANDMAXIME MEILANDMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie