Moordaanslag op Manuela Kemp?

Manuela Kemp
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

NPO-talent Manuela Kemp is het slachtoffer van een heftig ongeluk. Zij reed donderdag met haar scooter in het Mediapark Hilversum naar huis en raakte op een bizarre manier gewond. Iemand had een draad over het fietspad gespannen die haar raakte in haar nek en kin. De politie verdenkt een veelpleger die Hilversumse fietspaden al langer teistert.

Gewond

Haar verwondingen zijn dusdanig ernstig dat zij maandagavond de presentatie van radioshow De MAX! niet kon doen. Co-host Henkjan Smits vertelt hoe het nu met haar gaat na dit heftige ongeluk: ,,Zij heeft er veel last van gehad,” vertelt hij. ,,Het is niet verstandig voor haar om nu te presenteren.”

Aangifte

De voormalige zangeres deed meteen aangifte bij de politie, die haar kon vertellen dat zij niet de enige was. De politie vertelde haar dat er een groot aantal slachtoffers zich hebben gemeld. Manuela vertelt over de heftige gebeurtenis.

,,Er was een onzichtbare draad over het fietspad gespannen die recht in mijn nek kwam. Ik ben heel ernstig gevallen. Er loopt blijkbaar iemand in Hilversum die het leuk vindt om dit soort draadjes over fietspaden te spannen.”

Het is nog niet duidelijk of de politie een grootschalig onderzoek heeft ingezet om deze veelpleger te vinden. Ook weet Manuela niet wanneer zij in staat is terug te keren.

Tags

HENKJAN SMITSMANUËLA KEMPMEDIAPARK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck