Mot tussen Miljuschka en Peter R. in RTL Boulevard

Door: DitjesDatjes
11-09-2017

Peter R. de Vries heeft zich gisteren weer eens ouderwets laten gelden. De 60-jarige misdaadverslaggever had deze keer zijn pijlen gericht op RTL Boulevard-collega Miljuschka Witzenhausen (32). Net kersvers begonnen achter de desk van de weekeindeditie van het entertainmentprogramma kreeg ze mot met Peter R. De Vries.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het nieuws over de baby die No Doubt-zangeres Gwen Stefani (47) met haar nieuwe liefde verwacht, was de aanleiding van de tv-rel. Stefani, die uit een eerdere relatie drie kinderen heeft, onderging ervoor een ivf-behandeling en dat opende een discussie tussen Miljuschka, Frank Dane, Olcay Gülsen en Peter R. de Vries.

Miljuschka: ,,Ik vind hier toch iets van. Olcay, wat vind jij nou hiervan?” Ontwerpster Olcay liet weten het ,,te gek” te vinden voor Gwen. Terwijl Miljuschka voorzichtig toelichtte: ,,Op je 47ste terwijl je al drie gezonde kinderen hebt nog één keer…”

Irritatie

Olcay legde uit het juist heel leuk te vinden dat de moderne technieken het mogelijk maken dat Gwen Stefani haar nieuwe liefde Blake Shelton ondanks dat ze niet meer piepjong is een kind kan schenken. Maar Peter R. de Vries irriteerde zich aan Witzenhausen en vroeg haar snibbig wat ze nou precies duidelijk probeerde te maken. ,,Wat is jouw punt? Waarom vind je het gek?”

Sympathie

Witzenhausen, zelf moeder van twee kinderen, en dochter van Astrid Holleeder: ,,Nou ja, ik vind dat als je 47 bent, dan zegt de natuur misschien uit zichzelf: laat maar zitten. Maar goed, wie ben ik, hè?” Die laatste opmerking kon al helemaal niet rekenen op de sympathie van De Vries: “Je oppert het toch? Je zegt dat je er wat van vindt.”

Witzenhausen: ,,Absoluut, maar ik denk dan: misschien moet je gewoon gelukkig zijn met wat je al hebt.” Een verdere ontwikkeling van dit ongemakkelijke moment werd voorkomen doordat Frank Dane snel het volgende item aankondigde.

Presentatie

Miljuschka is nog maar pas begonnen aan de desk van de weekeinduitzendingen van RTL Boulevard. De vroegere food-deskundige gaf onlangs aan zelf nog niet te weten hoe ze de presentatie van het programma wilde gaan doen.

Flapuit

,,Ik kijk wel terug naar wat er beter kan, maar ik ben wie ik ben en dat wil ik ook in Boulevard zijn. Ik wil het niet op de automatische piloot gaan doen. Ik zeg wat ik denk op mijn manier en ben best een flapuit. Dat wil ik niet wegpoetsen.”

Meer DenD