Mr. Frank Visser waarschuwt: meest pittige aflevering ooit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Eerst waren het buurvrouwen Conny en Tilly die met elkaar overhoop lagen. Koude pannenkoeken, een brandje in de coniferen, en ijsstokjes in de tuin hadden de relatie tussen de vrouwen zo erg verslechterd dat ze meerdere malen de hulp van de Rijdende Rechter inriepen. En dat terwijl ze eerst goede vriendinnen waren en Tilly zelfs voor Conny kookte!

Meester Frank Visser probeerde tot twee keer tot de ruzie te sussen, maar helaas bleven de vrouwen te boos op elkaar. Wederom heeft meester Frank Visser zijn handen vol aan bewoners van de straat Griend 20 in Lelystad. Dit keer zijn het niet Conny en Tilly, maar hun buren die elkaar niet meer uit kunnen staan!

Schutting

De aflevering die vanavond wordt uitgezonden wordt zo hysterisch, dat SBS zelfs een persbericht eruit heeft gedaan. Daarin staat dat het ‘de pittigste aflevering ooit wordt’ van Meester Frank Visser doet Uitspraak. Viktor Brand, de presentator van de show zegt: ,,We hebben inmiddels nu meer dan vijftig afleveringen gemaakt en ik ben echt veel gewend. Maar de burenruzie tussen Fred en Annie slaat alles.” Fred en Annie zijn de buren van Conny en Tilly en hun ruzie zou dus nog heftiger zijn dan die van de vrouwen.

,,Zij zorgen voor nog veel meer ophef en tumult als ook zij het tijdens de hoorzitting met elkaar aan de stok krijgen. Zal Mr. Visser, die opnieuw naar Lelystad afreist, ook dit conflict tot een goed einde brengen?”, staat er in het persbericht. Het conflict gaat over de schutting. Annie beweert dat Fred het geld voor een gezamenlijke schutting achterover heeft gedrukt. De twee schelden en tieren wat af, en allebei luisteren ze niet naar het verhaal van de ander. Het is te hopen dat Frank Visser hen wél zover krijgt te luisteren.

Heibel

Eind augustus liep de ruzie tussen alle buurtbewoners van Griend 20 enorm uit de hand toen ze met elkaar op de vuist gingen. Toen de politie arriveerden was de boel alweer gekalmeerd, en niemand heeft aangifte gedaan. Toch hebben de bewoners nog steeds heibel met elkaar, en heeft Frank Visser zijn handen vol aan de buren.

 

Tags

CONNYFRANK VISSERFREDLELYSTADMEESTER FRANK VISSER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck