Musical Murder Ballad verplaatst naar mei

Door: DitjesDatjes
18-01-2021

De musical Murder Ballad is vanwege de coronacrisis opnieuw verplaatst. De productie wordt nu op 7 mei hervat in de Nederlandse theaters wanneer de maatregelen dat toelaten, maakte producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties maandag bekend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De musical zou vorig jaar aanvankelijk tot en met 20 december te zien zijn, maar vanwege de sluiting van de theaters moesten de resterende shows worden opgeschoven. De voorstellingen zouden vanaf deze maand tot en met april te zien zijn, maar door de huidige situatie is dat niet mogelijk.

De producent noemt ondernemen in de culturele sector in de huidige tijd een flinke uitdaging. “Echter hebben we deze productie inhoudelijk zo ontwikkeld dat we deze kunnen opvoeren volgens de geldende maatregelen van het RIVM. Nu is het afwachten tot de theaters open mogen en hebben we onze zinnen gezet op de maanden mei en juni 2021. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat er in die maanden meer dan vijftig shows gepland staan! Wij kunnen niet wachten’’ aldus Sturkenboom.

Murder Ballad, met onder anderen Vajèn van den Bosch en Buddy Vedder, zal vooralsnog vanaf 7 mei tot en met eind juni te zien zijn in theaters door het hele land.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD