Musical over prinses Diana wordt begin februari weer hervat

Door: DitjesDatjes
27-01-2022

De musical Diana & zonen, over het leven van de Britse prinses Diana, wordt vrijdag 4 februari hervat. Dat heeft producent Medialane donderdag laten weten. De eerste voorstelling na de lockdown is te zien in Haarlem.

De meeste mensen die kaarten hadden gekocht voor de afgelopen weken, zijn door de theaters benaderd om de kaarten om te boeken. Het is de bedoeling dat een aantal extra shows van Diana & zonen gespeeld worden, om alle bezoekers te kunnen ontvangen. Theaters mogen vanwege de coronarestricties slechts een derde van alle stoelen verkopen op dit moment. Diana & zonen is een reizende musical die in vrijwel alle Nederlandse theaters te zien zal zijn.

Diana & zonen vertelt over prinses Diana die vanuit het hiernamaals haar zonen Harry en William advies over het leven geeft als zij zelf worstelen met de restricties die het leven als royal met zich meebrengt. De hoofdrollen worden vertolkt door Marlijn Weerdenburg, Jonathan Demoor en Freek Bartels. De voorstelling was voor de plotselinge lockdown die het demissionaire kabinet half december aankondigde een groot succes.

Veel kleinere musicals, zoals Titanic of The Sound of Music, worden deze week weer in reprise genomen. Grote, dure producties, zoals Aladdin, TINA of Soldaat van Oranje, kunnen met de huidige coronarestricties nog niet worden gespeeld. Het is op geen enkele manier lucratief om met een grote cast en crew voorstellingen te spelen voor een zaalbezetting van dertig procent.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD