Musicalacteur Martijn Vogel (31) getroffen door herseninfarct

Door: DitjesDatjes
01-10-2022

Martijn Vogel heeft vorige week een herseninfarct gehad. De 31-jarige musicalacteur werd getroffen toen hij buiten zijn hond uitliet. “Ineens begon de wereld om me heen te draaien en kon ik letterlijk niet meer op mijn eigen benen staan. Alsof een komeet me raakte en mijn zicht wegnam”, schrijft Vogel op Instagram. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht waar bleek dat het “zeer ernstig” was en dat er “snel gehandeld” moest worden.

“Ik vind het nog steeds moeilijk om te accepteren dat mijn lijf iets anders in gedachten had die dag dan ikzelf, want ik had nog wat afspraken staan. Om dit op deze leeftijd mee te maken voelt gek en eenzaam. Daarom vind ik het goed om er open over te praten, want wellicht zijn er ook anderen die dit hebben meegemaakt of (hopelijk niet) mee gaan maken.”

Naar omstandigheden gaat het momenteel goed met Vogel, die door de jaren heen in diverse theaterproducties stond. “Vandaag de dag is de wereld nog groot en veel, ben ik schrikkerig, wankelig, heb ik moeite met de letter L en droom ik regelmatig dat ik Britney Spears ben. Maar hé, er zijn ergere dingen. Ik leef tenminste nog.”

Vogel speelde onder meer rollen in musicals als Saturday Night Fever, Hello, Dolly!, Grease en The Sound of Music.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD