Is Taylor Swift online om Katy Perry een hak te zetten?

Taylor Swift|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Taylor Swift is weer op grote online muziekplatformen als Spotify te beluisteren. Dit, volgens de officiële aankondiging, om te vieren dat 1989 tien miljoen keer over de toonbank is gegaan. Maar juist vandaag presenteert Katy Perry, Taylor’s rivale met wie ze nu al vijf jaar lang een pittige vete heeft, het nieuwe album Witness.

Ingepikt

Het verbaast niemand als Swift dit gebruikt om Perry een hak te zetten. De twee zangeressen, die ooit bevriend waren, laten geen kans ongemoeid elkaar zwart te maken. Volgens insiders begon de ellende toen Swift de achtergronddansers van Perry zou hebben ingepikt. Vijf jaar later is de ruzie nog niet bijgelegd.

Taylor verwijderde haar muziek in 2014 van streamingdiensten als Spotify, dat ze “een experiment” noemde. “Ik ben niet bereid mijn levenswerk in dienst te stellen van een experiment waarvan ik niet weet of het de schrijvers, producenten, artiesten en makers van muziek eerlijk zal compenseren. Ik ben het gewoon niet eens met het idee dat muziek geen waarde heeft en daarom gratis is”, legde ze toen uit. In 2015 besloot de zangeres haar album 1989 wel toe te staan op Apple Music, nadat die service had beloofd artiesten en songwriters beter te gaan betalen.

 

 

BuzzE

 

 

Tags

KATY PERRYSPOTIFYTAYLOR SWIFT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck