My Salinger Year openingsfilm op Film by the Sea

Door: DitjesDatjes
03-08-2020

Het Zeeuwse filmfestival Film by the Sea wordt dit jaar geopend door My Salinger Year van regisseur Philippe Falardeau. Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Film by the Sea is het eerste Nederlandse filmfestival dat weer kan plaatsvinden sinds het begin van de coronacrisis. Om zoveel mogelijk mensen van de opening mee te kunnen laten genieten, wordt My Salinger Year op verschillende tijdstippen en in diverse zalen van CineCity Vlissingen getoond.

De film, gebaseerd op de gelijknamige roman van Joanna Rakoff, beleefde eerder dit jaar zijn wereldpremière als de openingsfilm van de Berlinale. De hoofdrollen worden vertolkt door Margaret Qualley, Sigourney Weaver, Douglas Booth en Seána Kerslake.

Film by the Sea vindt plaats van 11 tot en met 20 september in Zeeland. De vertoningen van het festival vinden dit jaar plaats in meerdere bioscopen in Middelburg, Goes, Zierikzee, Oostburg, Terneuzen en Bergen op Zoom. Op deze manier kunnen meer bezoekers, ondanks de coronarichtlijnen, het evenement bijwonen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD