Mysterie rond Pierre Kartner opgelost

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Al bijna twee jaar geleden verdween Pierre Kartner plotseling van de aardbodem. Wat er precies met hem aan de hand is weet niemand. Geruchten deden de ronde dat hij naast een hernia, ook leidt aan de ziekte van Alzheimer. Het zag ernaar uit dat hij nooit meer terug zou keren op het podium. Maar daar zou nu verandering in komen, want mensen in zijn directe omgeving vertellen dat Pierre deze zomer weer terugkeert.

Bijna twee jaar geleden moest Kartner een optreden in België afzeggen en vervolgens hoorde niemand meer wat van hem. Pogingen van onder anderen Ben Cramer, die hem jarenlang wekelijks sprak, liep op niets uit. De telefoon van zijn kantoor stond dag en nacht op het antwoordapparaat en niemand wist wat er met hem aan de hand was.

Ziekte van Alzheimer?

Zijn zoon Walter wilde ook niets over de situatie kwijt, wel zei hij dat niemand zich zorgen hoefde te maken om zijn vader. Maar de geruchten werden steeds hardnekkiger. Pierre zou aan meer lijden dan een hernia. Ook ging al snel het gerucht dat zijn vrouw Annie ziek was en Pierre geen moment van haar zijde wilde wijken. Maar volgens buurtbewoners was Pierre getroffen door de ziekte van Alzheimer.

Comeback

Een comeback leek steeds verder weg en velen dachten de zanger dan ook nooit meer te zien. Maar bronnen uit de naaste omgeving van Pierre melden nu aan Privé dat hij deze zomer zijn comeback zal maken. Hij zou dan benadrukken dat hij nog niet van het podium wil verdwijnen en ook zo nu en dan nog zou willen verschijnen op televisie.

Deze aankondiging zal vermoedelijk samenvallen met de presentatie van een spraakmakend boek over zijn leven, meldt het weekblad. Kartner werkt al maanden aan deze biografie.

Waarom de zanger voor zo’n lange tijd van de aardbodem verdween is nog steeds niet duidelijk. Vanaf de dag dat hij doorbrak werd duidelijk dat Pierre graag in het middelpunt van de belangstelling stond.

Tags

MYSTERIEOPGELOSTPIERRE KARTNERVERDWIJNING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie