Na affaire met K3-Julia: ‘Metejoor weer vreemdgegaan’

Metejoor kan zijn handen niet thuis houden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat de affaire van K3’tje Julia Boschman en zanger Metejoor naar buiten kwam, zou Metejoor nóg een keer zijn vreemdgegaan. Zijn vriendin Britt heeft toen de relatie beëindigd.

Metejoor had een hoop uit te leggen aan Britt toen naar buiten kwam dat hij vreemd zou zijn gegaan met K3’tje Julia. De twee waren verloofd, maar ondertussen zou Metejoor met Julia hebben afgesproken in een hotelkamer.

Vreemdgegaan

Britt zette een punt achter hun relatie, maar uiteindelijk kwamen ze toch weer bij elkaar. ,,Volgens onze bronnen is Metejoor toen weer vreemdgegaan en dit keer met Zita Wauters”, meldt Juicechannel op Instagram. Britt is daar achtergekomen en heeft toen opnieuw de relatie beëindigd. ,,Hij is dus niet één, maar twee keer op haar vreemdgegaan.”

Nieuwe vriendin

Juicechannel meldde vorige week al dat Metejoor en Zita momenteel aan het daten zijn. ,,Hij is een tijdje terug tijdens een event zoenend gespot met Zita Wauters!”, schreef het kanaal. ,,Zij is de dochter van zanger Koen Wauters. Volgens onze bronnen zien de twee elkaar vaker in het geheim. Koen is hiervan ook op de hoogte en is not amused.”

Volgers reageerden geschrokken op de juice, vooral vanwege het leeftijdsverschil. ,,Zita is volgens mij nog maar 18/19 jaar”, schreef iemand. ,,Metejoor valt duidelijk op meiden die een stuk jonger zijn.”

Tags

JULIA BOSCHMANK3METEJOOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck