Na beschuldigingen van Elianne: nog een klap voor Thomas Berge

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de beschuldigingen van zijn ex Elianne Zweipfenning dat hij haar mishandeld zou hebben, heeft Thomas Berge een nieuwe klap te verwerken. Myrthe, de moeder van zijn oudste zoon Jack, is namelijk naar Amsterdam verhuisd.

Thomas Berge zag onlangs zijn relatie met Elianne Zweipfenning, met wie hij twee kinderen heeft, stranden. Vlak na de breuk werd hij beschuldigd van huiselijk geweld. Elianne kwam de laatste spullen van haar en de kinderen halen, en Thomas zou zo boos zijn geworden dat hij haar zou hebben geslagen. De zanger ontkent de geruchten.

Klap

Ondertussen krijgt hij nóg een klap te verwerken. Myrthe, de moeder van zijn oudste zoon Jack, is verhuisd en woont niet meer om de hoek. ,,Ik woon nu in Amsterdam met Jack”, vertelt ze aan weekblad Story. ,,Het is een beslissing waar ik zeker geen spijt van heb. Jack is ook echt een stadsjongen. Meer dan ik vroeger dacht.”

Ex

Wat vindt Myrthe van de beschuldigingen tegen haar ex? ,,Ik ken Thomas al heel lang en het is echt bullshit dat er klappen zouden zijn gevallen. Zo ken ik Thomas niet. Ik geloof het ook niet. Thomas is juist lief. Tegen iedereen”, zegt ze daarover.

Myrthe en Thomas, die samen zoon Jack kregen, hadden tot 2016 een relatie. De zanger verbrak toen plotseling de relatie. Myrthe was er kapot van; voor haar kwam de breuk als donderslag bij heldere hemel. ,,Je kunt op je vingers natellen dat er meer aan de hand was. Al had dat in mijn beleving niet zoveel te maken met dat er iets in onze relatie scheef zou zitten”, zei Myrthe destijds.

Tags

THOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck