Na bevalling Meghan geen fotomoment

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hebben ervoor gekozen geen fotomoment te geven vlak na de bevalling. Zij willen de geboorte van hun kind liever privé houden.

Ze breken hiermee weer met een traditie. Eerder werd al bekend gemaakt dat Meghan haar eigen team aan verloskundigen had samen gesteld. Dit is zeer ongebruikelijk: de koninklijke familie liet de bevalling altijd begeleiden door hetzelfde team verloskundigen.

Thuis bevallen

Verder gaan de geruchten rond dat Meghan niet wil bevallen in het St. Mary’s Hospital. Hier kwamen de kinderen van broer William ook ter wereld. Zelfs Harry en William zijn hier geboren.

Of Meghan thuis wil bevallen moet nog maar blijken. Mocht dat zo zijn dat zou er wederom een eeuwenoude traditie gebroken zijn.

Bekend gemaakt

Wanneer de baby van het koninklijk stel zijn of haar verwachting maakt, is nog niet offcieel bekend. Koningshuis-verslaggevers gokken dat de wereld ‘baby Sussex’ pas te zien krijgt als hij of zij twee dagen oud is. Verwacht wordt dat Meghan eind deze maand of begin volgende maand bevalt van de royal baby.

Tags

BEVALLINGBRITS KONINGSHUISMEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRIVEROYALSROYALTY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck