Na Eva Jinek en Dionne Stax heeft het Journaal een nieuw talent…

Dionne Stax|Eva en Dionne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De NOS heeft een gelukkige hand met jong talent. Want na Eva Jinek, die met haar ‘boobies-filmpje’ veel bekijks trok en Dionne Stax is er een nieuw Journaal-talent opgestaan: Malou Petter.

De 30-jarige Petter lijkt een minder stormachtig leven te lijden als de twee collega’s, die zijn uitgevlogen na hun periode bij het NOS Journaal. Jinek naar RTL en Dionne Stax naar AVROTROS. Petter is al getrouwd.

Malou is overigens geen familie van Debby Petter, de partner van Youp van ’t Hek, die ook nieuwslezeres was.

Turbulentie

De twee talenten hadden in het verleden te maken met enige liefdesturbulentie. Zoals Jinek die een kortstondige affaire had met de voormalige advocaat Bram Moskowicz en de bioloog Freek Vonk, maar inmiddels haar grote liefde heeft gevonden in Dexter van der Vorm. Van Dionne Stax deed het verhaal de ronde dat ze een affaire zou hebben gehad met Humberto Tan.

LEES OOK: Dionne Stax weer single: vriend laat haar in de steek voor zijn ex

Single

Dionne Stax is momenteel weer single: het is uit met haar voormalige vriend Sytse Oudkerk. Die had overigens niets op met het BN’er bestaan. Hij stond zelfs bij de rechter om een stokje te steken voor publiciteit rond zijn persoon.

Malou Petter is geen vrijgezel meer. De Journaal-lezeres (nu nog in de vroege ochtend) werd geboren in Woubrugge en is in 2019 getrouwd met Menno Horst. Hij is gymleraar. Menno en Malou leerden elkaar kennen op school, de Christelijke Hogeschool Windesheim. De twee zijn dol op elkaar.

https://www.instagram.com/p/CBvlPKjFyqi/

Tags

DEBBY PETTERDIONNE STAXEVA JINEKFREEK VONKHUMBERTO TANLIEFDEMALOU PETTERSYTSE OUDKERKYOUP VAN 'T HEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck