Na groot verlies: familie Froger gooit het roer om

Frogers gooien het roer om
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

René en Natasja Froger gooien het roer drastisch om. Door de coronapandemie en het grote verlies van een dierbare, heeft het stel besloten op een andere manier te gaan leven.

Jarenlang leefden Natasja en René naar hun agenda’s en hadden ze bijna nooit tijd voor elkaar en voor hun kinderen en kleinkinderen. De coronapandemie heeft het stel doen beseffen dat het ook anders kan. ,,Ik wil niet meer in mijn agenda hoeven te kijken wanneer René en ik samen vrij zijn”, vertelt Natasja in weekblad Story.

Veel tijd samen

De afgelopen tijd heeft ze veel tijd met René door kunnen brengen en dat is haar goed bevallen. ,,Dat heeft corona ons wel gebracht. Voordat alles op slot ging, leefden we naar onze agenda’s en moesten we met een rood kruis aangeven op welke dag we samen konden zijn”, legt Natasja uit.

Nu ze gewend zijn om weer veel samen te zijn, hebben ze besloten niet meer terug te gaan naar hoe het voor corona was. ,,Dat is ons de afgelopen twee jaar wel duidelijk geworden. We vonden het heerlijk om zoveel samen te zijn. En voor de komende jaren willen we dat dat zo blijft.”

Groot verlies

Maar naast de pandemie, is er nog iets waardoor het stel heeft besloten het roer om te gooien. In coronatijd hebben ze afscheid moeten nemen van Dominic Grant, de beste vriend van René. ,,Van het een op het andere moment was hij er niet meer. Het heeft ons nog meer doen beseffen dat je nu moet genieten”, vertelt ze. ,,Maar eigenlijk weten we dat al jaren en probeer ik daar ook zoveel mogelijk naar te leven.”

Natasja verwijst naar nog meer verlies dat zij en René hebben moeten verwerken. ,,Ik was 29 toen ik een van mijn beste vrienden verloor en ook René’s ouders mochten niet ouder dan 67 worden. We beseffen dus al heel lang hoe fragiel het leven kan zijn.”

Tags

FAMILIE FROGERFROGERNATASJA FROGERRENÉ FROGERVERLIES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck