Na huwelijksgeruchten: Hélène Hendriks voor het eerst gespot met vriend

Helene gezellig met vriend op een terras
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hélène Hendriks heeft al een lange tijd een relatie, maar wil haar liefdesleven graag geheimhouden. De presentatrice is nu voor het eerst samen met haar vriend gespot!

,,Samen genieten ze van de eerste zonnestralen op het terras van Café Moeke op de Bredase Ginnekenmarkt”, schrijft weekblad Privé bij foto’s van Hélène en haar vriend.

Oudere vriend

Hélène is samen met de 22 jaar oudere Frans Vinju. Onlangs gingen er nog geruchten dat de twee binnenkort in het huwelijksbootje stappen. In weekblad Party vertelde een insider dat Hélène en haar vriend dit jaar in het diepste geheim gaan trouwen.

Huwelijksgeruchten

In Vandaag Inside reageerde Hélène op de geruchten. ,,Ik ga niet trouwen. Ja, het kan nog gebeuren dit jaar, maar dan moet wel iemand mij vragen. Ik vind zo’n jurk wel mooi en leuk. Daar houd ik wel van”, zei Hélène. Verder wilde ze niets over haar relatie kwijt. ,,Ik ben met iemand die er absoluut niet op zit te wachten in de publiciteit te komen en dat respecteer ik. Dus ik wil er niet veel meer over zeggen dan dat ik gelukkig met hem ben.”

Tags

HELENE HENDRIKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck