Na jarenlange ruzie: dochter Andy van der Meijde herstelt contact

Dochter Andy herstelt cantact met vader|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Andy van der Meijde heeft al jarenlang een bekoelde band met zijn dochters Purple en Isabella. Onlangs haalden de meiden nog keihard uit naar hun vader, omdat hij volgens hun nooit een vader is geweest. Maar op Instagram laat Purple zien dat het contact met haar vader inmiddels is hersteld.

,,Je bent nooit een vader geweest, stop met doen alsof je voor ons zorgt, want je hebt nooit iets anders gedaan dan pijn, woede en verdriet veroorzaken”, schreef Purple een aantal maanden geleden op Instagram, die ook voor haar zus Isabella sprak.

‘Je bent een leugenaar’

Purple was boos omdat Andy zijn belofte nooit is nagekomen. ,,Na een jaar dat je me schreef, beloofde je me dat je zou komen en dat je vader zou worden. Ik wist al dat je niet zou komen omdat je een leugenaar bent en een belofte niet kan houden, maar ik had nog een beetje hoop.”

Op haar verjaardag wachtte ze nog op een telefoontje van haar vader, maar ook die bleef uit. ,,Niets, zelfs geen bericht. En zeg niet dat je geen tijd hebt, want een vader moet altijd tijd vinden voor zijn kinderen.”

Contact hersteld

Nu heeft Andy Purple eindelijk opgezocht in Italië. Die afspraak maakten ze al eerder, maar Diana, de moeder van Purple en Isabella, zei onlangs dat ze bang was dat Andy niet op zou komen dagen.

,,Mijn grote angst is dat ze weer teleurgesteld gaat worden door hem. Hij heeft eerder beloofd in Italië langs te komen en leuke dingen met haar te gaan doen. Toen is hij niet gekomen en dat is een enorme klap voor haar geweest”, zei Diana in weekblad Story.

Maar gelukkig heeft Andy zich deze keer wel aan de belofte gehouden. Purple deelt een foto met haar vader waar ze een hartje bij schrijft. Het is niet duidelijk of het contact met Isabella ook is hersteld.

Tags

ANDY VAN DER MEIJDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck