Na KNALLENDE RUZIE: Nadège terug in Chateau Meiland?

Krijgt Nadege weer werk als huishoudster?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Nadège Coffinet, de huishoudster van Chateau Meiland, heeft het zwaar sinds haar ontslag. Martien deed pikante onthullingen over haar liefdesleven en het vinden van ander werk blijkt lastig. Nu het chateau eindelijk verkocht is, kan Nadège misschien weer aan de slag.

Wat is Chateau Meiland zonder huishoudster Nadège Coffinet? Wie de reallife soap destijds heeft gevolgd, weet dat zij daarin een bekend gezicht was. Ze leek volledig deel uit te maken van de familie. Nadège ging zelfs met Martien en Erica op vakantie. Maar de verstandhouding verslechterde.

Meningsverschil
Martien vertelde daarover: ,,Nadège wilde om twaalf uur weggaan, maar krijgt betaald tot één uur. Ook zei ze: ‘Ik heb hier een contract en daar staat in dat ik voor het ontbijt ben en het schoonmaken van de kamers, dus ik hoef helemaal geen vloeren in de was te zetten.’ Nou, dan krijg je een meningsverschil. Daar heb ik helemaal geen zin in.”

Helemaal family
Martien stak de hand ook in eigen boezem: ,,Wij waren misschien toch te makkelijk… Je bent natuurlijk werkgever en werknemer en dat was een beetje kwijtgeraakt. Zij was helemaal family voor ons, maar dat kan natuurlijk niet.” Nadège kon vertrekken.

Getrouwde minnaar
Martien gooide later olie op het vuur door in zijn biografie over zijn huishoudster te schrijven. Zo onthulde hij intieme details over Nadège en haar minnaar. ,,Ze heeft een soort van man. Nou ja, een getrouwde Turk. Ze heeft ons weleens foto’s van die man laten zien.”

Ontmoeting
Over en weer werd er met modder gegooid, maar later leek de rust terug te keren. Nadat de huishoudster eind vorig jaar vernam dat de familie Meiland naar Frankrijk zou komen, stuurde ze aan op een ontmoeting. Maar de Meilandjes bedankten vriendelijk. Nadège: ,,Ik denk dat ze me niet meer willen zien.”

Nieuwe eigenaar
Misschien dat ze het met de nieuwe bewoners beter kan vinden. Het kasteel is namelijk verkocht. Na anderhalf jaar ‘ leuren’ en een vraagprijs die daalde van 1,2 miljoen euro naar acht ton, wist de Barendrechtse makelaar René van Nierop binnen drie weken een koper te vinden. Een Nederlands gezin zal zijn intrek nemen in Chateau Marillaux.

Leuk gezin
De makelaar denkt dat Nadège voor de nieuwe bewoners de ideale huishoudster is. „Zij weet precies waar alles staat en dat vindt de nieuwe koper wel handig. Binnenkort kan Nadège een belletje verwachten.” In de Telegraaf reageert de huishoudster verheugd: ,,Echt? Willen de nieuwe mensen dat ik daar kom werken? Ik ben blij dat er een leuk Nederlands gezin komt te wonen.”

Paar uurtjes
Dat werk kan ze goed gebruiken, want Nadège is werkloos. Corona maakt het vinden van werk lastig, vertelt ze. ,,Veel zaken zijn failliet gegaan. Ik heb verschillende baantjes gehad, maar allemaal voor een paar uurtjes op een dag. Schoonmaakwerk bij een tandarts, als kassier bij een pizzabedrijf en in verschillende bedrijfsrestaurants. Als ik weer in het chateau zou kunnen werken, zou dat geweldig zijn.”

 

Tags

CHATEAU MARITAUXCHATEAU MEILANDMARTIENMARTIEN MEILANDNADEGE COFFINET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck