Na lekken naam: minnares Tom Egbers duikt onder

Minnares Tom Egbers duikt onder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Alle ogen zijn gericht op Tom Egbers nadat naar buiten kwam dat hij een affaire heeft gehad met een NOS-stagiaire. Deze vrouw wil anoniem blijven, maar Roddelpraat onthult in de nieuwste uitzending haar naam. Ze besloot meteen ál haar social media te verwijderen…

Tom Egbers hield er meerdere affaires op na tijdens zijn huwelijk met Janke Dekker. In het Volkskrant-artikel gaat het voornamelijk over een stagiaire op de redactie van NOS Sport waar Tom een relatie mee had: een meisje van twintig. Yvonne Coldeweijer is erachter gekomen wie deze dame is. Volgens de juicekoningin gaat het om een vrouw die bij de Volkskrant werkt.

Boek schrijven

,,Daarnaast heb ik begrepen van mijn spion dat de dame nu absoluut niet in de media wil verschijnen, omdat ze zélf een boek aan het schrijven is over de affaire met Tom. Ze wil graag zelf alle media-aandacht generen op het moment van publicatie”, meldde Coldeweijer op Instagram.

Ondergedoken

De minnares van Tom wil anoniem blijven, dus Coldeweijer noemde haar naam niet. Maar de heren van Roddelpraat besloten gisteren tijdens de uitzending wél haar naam openbaar te maken. Daar zat de vrouw niet op te wachten, dus meteen na de uitzending begon ze haar social media te verwijderen. Ze was actief op Facebook, Instagram en Twitter waar ze zelfs meerdere accounts had. Inmiddels is alles verwijderd. De vrouw had ook een eigen website, maar ook die is op slot gegaan.

Tags

JUICETOM EGBERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie