Na mishandeling Shima door Johnny: ‘Getuigen kregen 5000 euro zwijggeld’

Getuigen van mishandeling door Johnny de Mol kregen zwijggeld
Door: Charlotte Wijnen
14-04-2022

Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol, zou ernstig zijn mishandeld door hem. Het gaat om drie extreem gewelddadige incidenten. Bij één van de incidenten waren er getuigen bij, maar die hielden zich volgens de heren van Roddelpraat stil omdat ze 5000 euro aan zwijggeld zouden hebben ontvangen.

UPDATE 15-04: Inmiddels heeft John de Mol Roddelpraat om rectificatie gevraagd en moet de uitzending verwijderd worden. Doen Dennis Schouten en Jan Roos dit niet, dan zal John een kort geding aanspannen tegen de twee.

LEES OOK:

John de Mol klaagt Roddelpraat aan

‘Familie de Mol kocht getuigen om’

De drie incidenten speelden zich af in Tulum, Amsterdam en op Ibiza. Bij het incident in The Harbour Club in Amsterdam waren er meerdere getuigen aanwezig die het voorval hebben gezien. Johnny heeft Shima volgens de aangifte ‘een vuistslag in het gezicht gegeven als gevolg waarvan zij ten val is gekomen’.

Shima zou die avond ‘alleen per taxi naar de gezamenlijke woning’ zijn gegaan. Johnny zou toen al thuis geweest zijn en daar zou het geweld verder zijn gegaan. Al snel luidde de vraag: hoe kon dit gebeuren als meerdere mensen het voorval zagen?

Volgens de heren van Roddelpraat is daar een duidelijke verklaring voor. ,,Johnny de Mol, of John de Mol, alias familie de Mol, heeft alle getuigen van die vuistslag in The Harbour Club in Amsterdam 5000 euro betaald”, vertelt Jan Roos in de nieuwste uitzending.

Het is écht waar, zo benadrukt Jan. ,,Geverifieerd met bron en bewijs. Ook de zoon van de eigenaar van The Harbour Club heeft 5000 euro gekregen van de familie de Mol.”

Meer DenD