Na mislukt avontuur: nieuwe liefde voor B&B-Jacob

Jacob vindt echte liefde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Al snel bleek Jacob uit het programma B&B Vol Liefde geen klik te hebben met de vrouwen die zich voor hem hadden opgegeven. Hij wilde andere vrouwen, maar dit mocht niet van RTL. Toch heeft hij uiteindelijk dankzij het programma de liefde gevonden.

Een kijker viel voor zijn charmes

Het was een kijker die viel voor de charmes van Jacob en besloot contact met hem op te nemen. In een mail liet ze merken geïnteresseerd in hem te zijn en daarna is de vonk overgeslagen.

Jacob laat aan het AD weten dat het nog in een ‘pril stadium’ is, maar dat wel ‘alle dingetjes kloppen’. Iets dat hij met de vrouwen uit het programma niet had. Wie de vrouw is, wil Jacob nog niet vertellen. Hij wil in anonimiteit onderzoeken of het echt wat kan worden.

‘Deelname was marteling’

Zijn deelname aan het programma liep uit tot een grote teleurstelling. In weekblad Weekend noemde Jacob zijn deelname zelfs een ‘marteling’ en zei hij dat hij achteraf liever niet mee had gedaan. ,,Het was een marteling om dit uit te zitten”, zo zei hij in het weekblad.

Hij deed mee om de liefde te vinden, maar de dames die naar zijn B&B in Portugal afreisden waren volgens Jacob om hele andere redenen gekomen. ,,Ik kon niks leuks met ze doen, dat wilden ze niet. Ze zeiden: ,,Wij hebben voor jou gekozen, omdat je een mooi huis hebt met luxe en dát is wat we dan ook willen. Dus ik dacht gelijk: zij hebben nooit voor mij gekozen maar voor mijn huis. Dat was natuurlijk een schok.”

Tags

B&B VOL LIEFDEJACOBNIEUWE LIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie