Na mislukte liefdes en affaires met getrouwde mannen: Eindelijk raak voor Dionne Stax

Mislukt op tv en in de liefde, kwam toch nog goed voor Dionne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een bewogen liefdesleven met mislukte relaties én affaires met getrouwde mannen, heeft Dionne Stax eindelijk raak geschoten. Samen met haar vriend Steven Jansen, bekend van het dj-duo Lucas & Steve, verwacht ze haar eerste kindje.

,,Coming soon”, schrijven Dionne en Steven bij twee foto’s op Instagram. Op de ene foto is een echo van het kindje en een romper met de tekst ‘Keelp calm, my dad’s a DJ‘ te zien. Op de tweede foto poseren de toekomstige ouders en geven ze elkaar een knuffel.

Liefdesdrama’s

Wanneer Dionne en Steven elkaar precies hebben leren kennen is niet bekend, maar de relatie tussen de twee werd drie jaar geleden door hun management bevestigd. Maar vóór haar relatie met Steven, had Dionne regelmatig te maken met een liefdesdrama.

Affaire

Zo zou Dionne een affaire hebben gehad met presentator Humberto Tan. Stax en Tan werden begin 2017 herhaaldelijk samen bij haar appartement in het centrum van Amsterdam gespot en gefotografeerd door paparazzi. Toch keerde Humberto uiteindelijk weer terug naar zijn vrouw.

Geheime liefde

Dionne krabbelde langzaam maar zeker weer op en kreeg een nieuwe liefde: radioloog Sytse Oudkerk. De twee ontmoetten elkaar in een Amsterdamse kroeg en Dionne werd stapelverliefd. Maar ook die romance ging niet van een leien dakje. Sytse, die zijn partner voor Dionne verliet, wilde absoluut niets met de media en pers te maken hebben. Dionne wilde daarentegen graag pronken met haar nieuwe liefde en verklapte hun relatie destijds op de radio.

‘Egocentrische karakter’

Het feit dat Dionne de relatie onverwacht verklapte aan heel Nederland, viel absoluut niet in goede aarde bij Sytse. Sterker nog: een insider vertelde destijds dat dit hun relatie de das heeft omgedaan. ,,Ik heb begrepen dat hij enige tijd later tot de conclusie kwam dat hij wat zijn relatie met Dionne betreft te hard van stapel was gelopen. Uiteindelijk is zijn relatie met haar op de klippen gelopen omdat hij niet kon leven met het wat egocentrische karakter van Dionne.”

Voor de stapelverliefde Dionne kwam de breuk totaal onverwachts. En Sytse? Die keerde uiteindelijk weer terug naar de vrouw met wie hij samen was vóór zijn relatie met Dionne.

Tags

DIONNE STAX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck