Na nieuwe relatie Rogier: Ook Frank Jansen op mannenjacht

Frank Jansen op zoek naar man
Door: Charlotte Wijnen
01-12-2021

Nadat Rogier Smit aankondigde weer opnieuw de liefde te hebben gevonden, zegt ook Frank Jansen dat hij weer toe is aan een nieuwe man. ,,Ik ben een gezelschapsdier en houd van een man om mij heen.”

‘Juridische strijd afgewikkeld’

De juridische strijd is gestreden en daarmee is het hoofdstuk met Rogier definitief afgesloten. ,,De juridische strijd met Rogier is afgewikkeld”, aldus Frank in weekblad Story. Hij is er dan ook klaar voor om een nieuwe man in zijn leven toe te laten. ,,Niemand is toch graag alleen? Ik ben een gezelschapsdier en houd van een man om me heen.”

‘Ik tref een leuke man liever face-to-face’

En hoewel veel mensen tegenwoordig de liefde proberen te vinden op het internet, wil Frank daar niets van weten. ,,Nee, ik zit niet op datingsites. Ik tref een leuke man liever face-to-face.”

Onlangs was Frank aanwezig in de RAI waar zowel kunst- en antiekbeurs Pan Amsterdam als de Masters Expo plaatsvond. Maar hij bleek daar niet alleen aanwezig te zijn vanwege zijn voorliefde voor kunst en antiek. Eigenlijk was hij gewoon op mannenjacht, zo geeft hij toe. ,,Hier lopen allemaal kunstminnende heren rond. De mannen in de kunst- en antiekwereld zijn vaak gay, dus dat is interessant.”

Rogier is blij voor Frank

Frank plaatste nadat hij daar geweest was een stralende foto op Instagram en werd overspoeld met complimenten. ,,Je ziet er goed uit. Je straalt”, zo reageerde een volger op de foto. Frank, die het daar kennelijk mee eens is, reageert: ,,Frank en Vrij!”

Maar één compliment onder de foto sprong eruit. Rogier, die zelf al de nieuwe liefde heeft gevonden, lijkt Frank ook hetzelfde te gunnen. ,,Zo blij voor je”, reageerde hij onder de foto met een hartje erachter. Zou Frank stiekem al iemand hebben ontmoet op de beurs?

Meer DenD