Na pesterijen op social media: prins George óók gepest op school

Prins George wordt gepest op school
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kate en William hielden prins George voor lange tijd uit het openbaar, omdat hij het op social media en in de pers zwaar te verduren kreeg. Maar nu wordt de kleine prins óók nog gepest op zijn peperdure privéschool.

Kate en William hielden hun oudste zoon sinds afgelopen zomer bewust uit de schijnwerpers omdat hij gepest werd na het EK voetbal. George werd gepest omdat hij heel teleurgesteld was na het verlies van Engeland in de finale tegen Italië en omdat hij een pak droeg.

Bespot en buitengesloten

Maar helaas kunnen zijn ouders hem niet beschermen tegen de pesterijen op school. Sinds 2017 gaat hij naar het Thomas’s Battersea, een Londense privéschool waarvoor Kate en William jaarlijks rond de 60.000 euro voor neerleggen.

,,Hij wordt opgejut, bespot en getreiterd door een groepje kinderen, omdat ze vinden dat hij een voorkeurbehandeling krijgt van de leraren”, aldus een bron in weekblad Privé. ,,George is al een paar keer buitengesloten voor verjaardagsfeestjes. Achteraf wrijven zijn klasgenootjes hem dan in hoe geweldig het was in de escape room of het pretpark. Het is wreed.”

Kate in tranen

De pesterijen gaan zo ver, dat George vaak van zich af moet bijten. ,,Hij is bijna op de vuist gegaan met een oudere jongen omdat die zei dat prins Charles niet geschikt was om koning te worden. Gelukkig kwam het niet tot een vechtpartij, maar er vielen rake woorden en leraren moesten de twee uit elkaar trekken.”

Kate ziet met lede ogen aan hoe haar zoon wordt gepest op school en besloot op school met de ouders te praten over de situatie. ,,Maar de discussie laaide op toen ouders George er de schuld van begonnen te geven dat hij het zelf uitlokte. Catherine verloor haar zelfbeheersing en barstte in tranen uit”, aldus de bron.

Tags

GEPESTKATE EN WILLIAMKATE MIDDLETONPRINS GEORGEPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck