Na rel Glennis Grace: ook ruzie bij Ladies of Soul?

Ruzie bij de Ladies of Soul?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Glennis Grace zorgde niet alleen voor een rel in een supermarkt, maar ook voor onenigheid bij de Ladies of Soul. Sommige dames zouden het liefst zien dat Glennis zelf besluit niet meer mee te doen. Heeft de zangeres nu óók voor ruzie tussen haar collega’s gezorgd?

Nederland blijkt Glennis Grace nog niet vergeven te hebben na het geweldsincident in een supermarkt afgelopen februari. En dat de zangeres tegenwoordig geen volle zalen meer trekt, hebben inmiddels ook haar collega’s Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer door.

Gecanceld

Toen bekend werd gemaakt dat Glennis gewoon lid blijft van Ladies of Soul, kregen de dames bakken met kritiek over zich heen. In hun persverklaring meldden de dames dat het gaat om een ‘zeer vervelende samenloop van omstandigheden die nooit hadden mogen plaatsvinden’, maar vermeldden er ook bij dat ze Glennis niet willen laten vallen.

,,Glennis is vanaf dag één gewaardeerd lid van de Ladies of Soul en we hopen dat ze er tegen die tijd bij is”, zo schreven de dames. Maar nu Glennis door steeds meer organisaties gecanceld wordt, zouden de neuzen van de dames niet allemaal meer dezelfde kant op wijzen.

Zorgt Glennis wéér voor ruzie?

Eerder deze maand liet de organisatie van het concert van De Beste Zangers weten Glennis te schrappen. En hoewel er door de jaren heen een hechte vriendschap tussen de dames van Ladies of Soul is ontstaan, zouden er volgens insiders nu toch spanningen zijn. Niet alle leden zouden nog achter de beslissing staan om Glennis dit jaar gewoon mee te laten doen.

,,De Ladies willen hun vriendin natuurlijk niet voor het blok zetten, maar hopen stilletjes wel dat zij zelf bekend maakt dit jaar over te slaan”, meldt een insider in weekblad Weekend.

Maar die kans lijkt echter klein, aangezien Glennis na de supermarkt-rel voor halfvolle zalen moet optreden en tienduizenden euro’s aan inkomsten is misgelopen. De Ladies of Soul zijn wellicht haar enige kans om haar carrière nog te redden…

Tags

BERGET LEWISCANDY DULFEREDSILIA ROMBLEYGLENNIS GRACELADIES OF SOULRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie