Na relatiecrisis: Humberto Tan weigert huwelijk met zijn vrouw Ineke

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Humberto Tan is al ruim 25 jaar samen met zijn partner Ineke, met wie hij drie kinderen heeft. Toch is het van een huwelijk nooit gekomen, en dat is Humberto ook niet van plan…

De relatie van Humberto en Ineke kent hoge pieken en diepe dalen. Ze zijn al meer dan 25 jaar samen en hebben in een behoorlijke relatiecrisis gezeten. Zo kwam in 2017 aan het licht dat Humberto een affaire zou hebben met Dionne Stax en daarna raakte hij vanwege ingestorte kijkcijfers de presentatie van RTL Late Night kwijt.

Affaire

Lange tijd ontkende Humberto dat hij een affaire met Dionne had, tot vorig jaar zomer. In gesprek met de Volkskrant kreeg hij de vraag of de affaire met Dionne hem de kop had gekost. ,,Nee, dat weet ik zeker. Dat speelde totaal geen rol”, zei Humberto vastberaden. Het was de eerste keer dat hij niet ontkende dat hij samen geweest was met de presentatrice.

Wel had de relatie met Ineke een flinke dreun gekregen. De twee gingen in relatietherapie en kwamen daardoor uiteindelijk weer dichter tot elkaar. ,,De therapeut was zeker goed. We zijn nooit echt ver uit elkaar geweest, maar gesprekken hebben wel geholpen. Ik denk dat het belangrijk is dat je echt weet wat je aan elkaar hebt, los van wat de buitenwereld allemaal vindt en oordeelt.”

Waarom geen huwelijk?

Ondanks dat het koppel er weer bovenop kwam, zit er nog altijd geen ring om de vinger van Ineke. Waarom? ,,Het is er nooit van gekomen”, vertelt Humberto in Margriet. Hoewel de presentator nog jaren met Ineke samen wil zijn, hoeft Ineke ook geen aanzoek meer te verwachten. Humberto is naar eigen zeggen geen romanticus. ,,Kennelijk ben ik dat niet, nee. En de kinderen zijn nu ook al zo oud.”

Tags

AFFAIREDIONNE STAXHUMBERTO TANHUWELIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck