Na verlies rechtszaak: Roddelpraat al meer dan 20.000 euro verzameld

Roddelpraat heeft de proceskosten al weer terug
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Omdat ze de rechtszaak die Famke Louise tegen Roddelpraat aanspande verloren hebben, moeten Dennis Schouten en Jan Roos de proceskosten betalen van 27.000 euro. Maar inmiddels hebben ze in een halve dag al meer dan 20.000 euro weten te verzamelen.

Famke Louise heeft de zaak die ze tegen Dennis Schouten en Jan Roos van Roddelpraat had aangespannen gewonnen. De twee heren moeten nu niet alleen de aflevering offline halen en een rectificatie publiceren, maar ook 27.000 euro betalen aan proceskosten.

Crowdfunding

Een enorm bedrag, dat ook Dennis en Jan niet zomaar kunnen ophoesten. Ze besloten dan ook een crowdfunding op te zetten en de kijkers van Roddelpraat te vragen voor donaties. ,,We hopen dat jullie ons willen helpen het bij elkaar te krijgen”, aldus de heren. ,,Dus help ons de kosten te dragen, lieve mensen. Want anders wordt het een beetje lastig om dit vol te houden als iedere boze BN’er een zaak begint.”

Slechts een paar uur na het opzetten van de actie hadden de heren al 10.000 euro verzameld. ,,Vandaag was een waardeloze dag, en een hele dure dag. Maar als ik zie dat we binnen drie uurtjes al 10.000 euro bij elkaar hebben, dat doet mij veel. Dat vind ik echt klasse. Bedankt voor jullie donaties. En wij gaan gewoon door”, liet Dennis gisteren weten in Instagram Stories.

Inmiddels al 22.000 euro

Inmiddels staat de teller al op 22.000 euro, wat betekent dat de heren nog maar 5.000 euro nodig hebben om alle kosten te dekken. Op de site van de crowdfunding is te lezen dat ze nog 13 dagen de tijd hebben, oftewel: een makkie om het geld bij elkaar te krijgen.

Tags

CROWDFUNDINGDENNIS SCHOUTENFAMKE LOUISEJAN ROOSRODDELPRAAT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck