Na vermeende affaire: Wegen Humberto en ex-minnares kruisen elkaar weer

Humberto weer in contact met ex-minnares
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Zijn affaire met Dionne Stax heeft Humberto Tan inmiddels min of meer toegegeven. Maar Dionne blijkt niet de enige vrouw te zijn waarmee Humberto zijn partner bedroog. De presentator zou namelijk ook een affaire hebben gehad met Fleur Louwe, wie hij onlangs weer tegen het lijf liep…

Humberto Tan zou in 2019 een affaire hebben gehad met de toen 25-jarige Fleur Louwe. In mei van dat jaar kreeg weekblad Story seksueel getinte Whatsapp-berichten in handen die de presentator naar Fleur zou hebben gestuurd. En toen dat in de media terechtkwam, zou Fleur hebben bevestigd dat zij een affaire zou hebben met Humberto. ,,Ik ga je niet vertellen wie het allemaal weten, maar ik heb wel mensen in vertrouwen genomen”, zei Fleur destijds tegen Story.

‘Ik heb er nachtmerries van gehad’

En de wegen van de twee hebben elkaar afgelopen weekend weer gekruist, want Humberto was net als Fleur aanwezig op de Masters Expo.

Vermoedelijk hebben de twee geen woorden met elkaar uitgewisseld, want Humberto heeft de affaire nooit erkend en Fleur zegt niet de behoefte te hebben gehad om naar hem toe te lopen. ,,Ik houd me daar niet meer mee bezig”, vertelt ze in het weekblad.

Ze wil het liefst helemaal niet meer herinnerd worden aan de affaire en de berichtgeving erover. ,,Wat een gezeik was dat! Ik heb daar zóveel last van gehad, echt nachtmerries.”

Tags

AFFAIREDIONNE STAXFLEUR LOUWEHUMBERTO TAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck