Na Villa-schandaal zoekt Blue Circle weer de randen op

Daten in bad
Door: Lies Jansen
09-12-2019

Hoewel het nog maar een week geleden is dat de bekende productiemaatschappij Blue Circle zwaar onder vuur lag, zoekt het bedrijf de randen op. Het bedrijf heeft op de website nog steeds aanmeldformulieren staan voor een programma, waarbij ze op miraculeuze wijze op zoek gaan naar ‘ware liefde’. De locatie van het daten kan weer voor veel smeuïge beelden zorgen. Het vindt namelijk plaats in…. bad!: ,,Voor een nieuw dating-programma zijn wij op zoek naar mannen en vrouwen die openstaan om te daten op een hele bijzondere plek! Namelijk in bad!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Omstreden programma: De Villa

Het bedrijf was de afgelopen weken veel in de media, wegens het programma ‘De Villa’. Hierin werden verschillende vrijgezellen in een villa geplaatst, met een enorme hoeveelheid aan alcoholische versnaperingen. Met het doel: integer de ware liefde te vinden. Toen de afleveringen te ver gingen en de programma’s meer op beelden van aanranding leken begon de mediastorm. Ook Peter van der Vorst (48), de tv-baas van omroep RTL, gaf aan enorm in shock te zijn door de wijze waarop Blue Circle te werk ging.

Het programma kreeg onlangs het bekende plakkaat van #BOOS uitgereikt, door de presentator Tim Hofman (31). Op het plakkaat stond het volgende: ,,Wij kijken rustig toe bij aanranding’ aan de muur heeft hangen, ligt al weken onder vuur vanwege de wanproductie De Villa, waarin kandidaten werden aangerand onder toeziend oog van de productie.”

Programma voor RTL?

Waar Blue Circle het programma dan nu gaat uitzenden is nog de vraag. Van der Vorst had namelijk aangegeven een punt te zetten achter samenwerkingen met Blue Circle.

 

Meer DenD