Na weken stilte: Wesley Sneijder laat van zich horen!

Wesley Sneijder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wesley Sneijder probeert al maanden uit de schijnwerpers te blijven. Iets wat hem goed lijkt te lukken. Maar nu heeft hij toch besloten iets van zich laten, al is het via zijn broer Rodney. Het is gelukkig, in tegenstelling tot een aantal van de laatste berichten rondom de voetballer, een erg positief bericht.

Tekorten voedselbank

Door het coronavirus zitten een aantal voedselbanken in de problemen. Een handvol hebben al moeten sluiten en anderen krijgen minder eten dan gebruikelijk binnen. Een groot probleem voor de mensen die de pakketten van de voedselbank nodig hebben. Wesley en Rodney Sneijder hoorden van de tekorten en besloten actie te onderen. Zij maakten een deal met een leverancier van aardappelen, groente en fruit en brachten kratten vol eten naar een voedselbank.

Enthousiaste reacties

Op Instagram post Rodney een foto waar hij samen met zijn broer op staat. ,,Met @sneijder10official bij de voedselbank langs geweest om vers fruit en groente te brengen. Gert Lukassen hartstikke bedankt”, schrijft hij bij de foto. Inmiddels hebben al duizenden mensen de foto ‘geliked’ en zijn er ook al veel reacties. Mensen vinden het goed dat de twee voetballers hun bekendheid gebruiken om iets te betekenen voor anderen. ,,Kunnen meer sporters een voorbeeld aan nemen. Topwerk, kanjers!”, schrijft een enthousiaste volger. Anderen posten vooral hartjes en duimpjes.

https://www.instagram.com/p/B94JFKqpNvy/

 

Tags

BROERCABAU VAN KASBERGENCORONAETENRODNEYVIRUSVOEDSELVOEDSELBANKWESLEY SNEIJDERYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck