Na zeperd weekblad Privé: ‘echte Amalia’ meldt zich

Amalia meldt zich
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Weekblad Privé dacht groots uit te pakken deze week en besloot een vakantiefoto van Amalia waarop ze samen met haar vriend Isebrand Kaldewei zou staan, op de cover te plaatsen. Al snel bleek het de Nederlandse prinses helemaal niet te zijn en nu heeft de ‘echte Amalia’ zich gemeld…

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van het weekblad, dacht deze week een primeur te hebben. Een foto waar niet alleen Amalia op staat, maar óók haar vriend Isebrand. Maar de Rijksvoorlichtingsdienst liet al snel weten dat het Amalia niet is op de bewuste foto.

Grote blunder

Het Duitse Bild kwam vorige week als eerste met de foto. ,,De foto is aan ons door Bild, die het vorige week heeft geplaatst, verkocht als zijnde foto’s van Amalia”, legt Evert uit in Shownieuws. ,,Wij hadden natuurlijk moeten zien dat het anders dan op de andere foto’s uit de reportage, niet om Amalia ging maar om een nog onbekende.”

Evert noemt het dan ook pijnlijk dat het uiteindelijk niet om Amalia ging. ,,Het is buitengewoon pijnlijk. Je probeert altijd zoveel mogelijk de grens op te zoeken wat je kan en spraakmakend te zijn. Je moet af en toe lekker uitpakken en een risico nemen, maar niet op deze manier. Dat is niet goed.”

DIT is de dubbelganger van Amalia

Maar de dame op de foto lijkt toch écht als twee druppels water op Amalia. Op TikTok heeft de Nederlandse Anne Heij, zoals de dubbelganger echt heet, zich inmiddels gemeld. ,,Material girl, want ik sta op de cover van Privé als prinses Amalia”, aldus Anne. In de video is inderdaad te zien dat ze enorm veel wegheeft van de Nederlandse prinses: zelfs haar kapsel is hetzelfde.

Tags

AMALIABLUNDEREVERT SANTEGOEDSPRINSES AMALIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck