Naaktfoto Lilly zorgt voor veel ophef

Door: Sinem Toprak
19-09-2018

De naaktfoto van Lilly Becker zorgt voor veel ophef! Wil Lilly met de pikante foto op haar Instagram wraak nemen op haar ex-man Boris Becker?

De foto is van de zijkant genomen. De voormalige tennisvrouw zit naakt op haar knieën en bedekt haar borsten met haar handen. Maar daar blijft het niet bij. Ze plaatste bewegende emoji’s van een hand die haar borsten betast en applaudisserende handen bij haar achterste. In de foto stond de tekst: ‘Ben jenu boos?’

Geen provocatie

Tijdens de scheiding met haar ex Boris Becker liet ze merken dat ze liever los ging dan te rouwen, maar toch sprong Lilly niet eerder zo erg uit de band. Fans vroegen zich af wat Lilly met de foto wilt zeggen. Was het misschien gedoeld op haar ex? ,,Het was geen provocatie, richting niemand!”, vertelt Lilly. ,,De foto zonder kleren was voor niemand specifiek bestemd. Ik voelde mij simpelweg lekker en sexy in mijn vel. En dat laat ik ook graag zien.”

Verwijderd

Toch heeft Lilly ervoor gekozen om haar pikante Instagram Story ondanks haar verklaring te verwijderen. Als reactie op alle kritiek heeft ze het volgende geschreven op een nieuwe Instagram Story:  ,,De duivel fluisterde in mijn oor: Je bent niet sterk genoeg om deze storm te weerstaan’’. Waarop ik terug fluisterde: Dat ben je wel.”

Juiste beslissing

Boris Becker was sinds 2009 getrouwd met de Rotterdamse Lilly Kerssenberg. Het stel kreeg in 2010 een zoon. Afgelopen mei maakte het stel bekend uit elkaar te gaan. Volgens Lilly Becker deden zij en haar ex alles met veel passie: ,,Leven, liefde, seks en ruzie maken.” In een interview in het Duitse tijdschrift Stern zei Lilly het volgende: ,,Het doet verschrikkelijk veel pijn, maar de scheiding is de enige juiste beslissing.

Meer DenD