Naar welk verhaal uit het verleden is Rachel op zoek?

Wat wil Rachel weten over het verleden?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Rachel normaalgesproken niets wil weten van de roddelbladen, heeft ze haar volgers opgeroepen álle bladen te verzamelen van de afgelopen achttien jaar. De grote vraag luidt: waar is Rachel naar op zoek?

De oneindige soap rondom de familie Hazes is al jaren het grootste onderwerp van de roddelbladen. Elke week komt Rachel, André of Monique wel een keer voorbij. Rachel, die normaalgesproken weinig wil weten van al die roddels, heeft toch besloten zich te verdiepen in wat er allemaal wordt geschreven over haar familie.

Waar is Rachel naar op zoek?

Rachel besluit haar volgers te vragen om alle roddelbladen te verzamelen waar zij of iemand uit haar familie ter sprake is gekomen. Al snel kreeg ze dozen vol bladen opgestuurd. ,,Dankjewel lieve mensen voor het inzamelen van alle verhalen”, schrijft ze op Instagram met een foto van alle bladen.

Kennelijk was Rachel op zoek naar een bepaald artikel uit het verleden. ,,Ik ben tot nu toe echt helemaal ingelezen en waar ik naar op zoek was heb ik nog steeds niet kunnen vinden. Misschien bij de volgende lading.”

18 jaar

Welk verhaal Rachel bedoelt wordt niet duidelijk, maar ze is wel blij met alle hulp. ,,Wel goed om te weten wat er nou allemaal daadwerkelijk is geschreven en verteld is in de afgelopen 18 jaar. Niet Nederland is weer bij, maar ik ben weer bij.”

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESRACHELRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck