Nabestaanden Kirk Douglas dankbaar voor vele medeleven

Door: DitjesDatjes
09-02-2020

De nabestaanden van de woensdag overleden Kirk Douglas hebben bedankt voor alle steunbetuigingen die ze hebben ontvangen. Via Instagram liet actrice Catherine Zeta-Jones, schoondochter van Kirk, weten dat het vele medeleven op prijs wordt gesteld.

“Michael en ik bedanken jullie allemaal voor jullie overweldigende liefde, vriendelijke woorden en gebeden na het overlijden van mijn schoonvader Kirk”, schreef Zeta-Jones, die is getrouwd met Kirks zoon Michael, op Instagram. “De hele familie waardeert elk woord. Ik hou van jullie.”

Kirk Douglas stierf woensdag op 103-jarige leeftijd. De Spartacus-acteur wordt zondag tijdens de uitreiking van de Oscars geëerd. Vanwege zijn overlijden is het In Memoriam-blok opnieuw gemonteerd. Zangeres Billie Eilish, grote winnares bij de uitreiking van Grammy’s dit jaar, verklapte zondag op Instagram dat zij optreedt tijdens het eerbetoon aan de overleden filmsterren.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen