Nachtmerrie voor Monique Westenberg uitgekomen: ‘Hoop dat hij ze snel verliest’

Nachtmerrie voor Monique werkelijkheid geworden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De nachtmerrie van Monique Westenberg is uitgekomen. Zoontje Dré draagt net als zijn vader een oorbel en daar is Monique niet blij mee…

,,Een zoon die altijd opkijkt tegen zijn papa. Dus toen papa een oorbel nam wilde hij het natuurlijk ook. Het antwoord was stellig ‘NEE!’ Tranen met tuiten…”, schrijft Monique in Instagram Stories.

Nachtmerrie

Toch deelt Monique er een foto van Dré bij waarop te zien is dat hij een oorbel draagt. ,,Dus toen bedacht Djarno Hofland dat het leuk was om magneet oorbelletjes aan hem te geven!”, legt ze uit. Dré mocht de oorbelletjes vandaag voor één keer in naar school. Maar, zo zegt Monique: ,,Ik hoop dat hij ze zo snel mogelijk verliest.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Kritiek

Onlangs kreeg Monique nog een hoop kritiek van haar volgers nadat ze een foto deelde waarop ze een van haar honden een kus gaf. ,,Van de week was er op tv dat je honden niet op je mond moet laten likken. Ze hebben bacteriën. Er werd gezegd eerst aan hun kont en dan aan je mond”, reageerde een volger. Maar volgens Monique valt dat allemaal wel mee. ,,Ik ben er al 46 mee geworden”, schreef ze.

Tags

MONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck