Nadège onthult ware aard Meilandjes

Chateau Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nadège, de voormalige huishoudster van de familie Meiland, klapt uit de school over Martien en zijn gezin. Volgens Nadège hebben de Meilandjes ook huisvriendin Caroline ontslagen. Ook vertelt ze waarom het kasteel voor zo’n enorm bedrag te koop staat. 

Winterjas binnen aan

Voor meer dan een miljoen euro staat kasteel Mariaux te koop. Een enorm bedrag, want eerder liet een kastelenkenner weten dat er in de omgeving veel mooiere kastelen te koop staan voor veel lagere bedragen. Bovendien zou het chateau van de Meilandjes nog veel werk behoeven. Hoewel het gezin de laatste jaren flink heeft geklust, zou dat vooral zijn gericht op het mooier maken van de kamers en niet zozeer op het verbeteren van de constructie van het kasteel of bijvoorbeeld het leidingwerk. Wie goed op de Instagram van Maxime let, ziet dat het gezin regelmatig met winterjas in de woonkamer zit, want een fatsoenlijke verwarming blijkt er niet te zijn. 

‘Ze houden van geld’

Nadège zegt tegen weekblad Weekend: ,,Ze houden heel veel van geld. Ik ben zelf niet zo thuis in de prijzen van kastelen, maar er is in ieder geval nog niemand die het wil kopen. En er is inderdaad nog veel werk aan de winkel voor de toekomstige eigenaar.” Hoewel het chateau dus nog niet is verkocht, hebben de Meilandjes al wel een nieuw onderkomen aangeschaft. Ze gaan verhuizen naar een prachtige woonboerderij in de Achterhoek.

Tags

ERICAKASTEELMAXIME

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck