‘Nadège opgegroeid zonder ouders’

Nadege
Door: DitjesenDatjes
27-05-2020

Nadège moet over vijf maanden afscheid nemen van haar geliefde Meilandjes. Het gezin voor wie ze meerdere jaren heeft gewerkt, vertrekt binnenkort naar Nederland en de vrouw blijft alleen achter. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Afstand gedaan’

Voor Nadège blijkt dit de zoveelste klap te zijn, want een warme band met mensen had ze tot nu toe niet gehad. ,,BIjna haar hele leven heeft ze geen relatie gehad”, zegt Martien. ,,Familie heeft ze ook niet, die hebben haar niet erkend. Toen ze een baby was hebben haar ouders afstand van haar gedaan.” Voor de huishoudster was het dus wellicht erg bijzonder dat ze in zo’n warm gezin belandde. ,,Nadège beschouwt ons nu als familie. Dat is zo lief. Zo’n verleden raakt mij enorm. Ik heb het ook niet altijd makkelijk gehad, maar ik heb wel liefde gekend van huis uit. Als je ouders niets met je te maken willen hebben, is dat toch vreselijk?”

Erica zou de belofte hebben gemaakt dat Nadège een paar weken naar Nederland mag komen. Dan willen ze naar Amsterdam en uiteraard een paar echte Hollandse tulpen zien. Nu maar hopen dat de familie Meiland hun belofte na komt.

Meer DenD