Nadège roept op: ‘Stop met geld doneren’

Door: Tanja Brouwer
15-05-2020

De inzamelingsactie die voor Nadège, de huishoudster van de familie Meiland is opgezet, blijkt geen successes. Het beoogde doelbedrag, 1.5 miljoen euro, is bij lange na niet opgehaald. De Françoise roept nu zelf iedereen op om te stoppen met doneren.

‘Het is voldoende’

Veel nieuwswebsites schreven over de doneeractie voor Nadège en op sociale media werd het oorspronkelijke bericht veel gedeeld. Toch is er maar 2500 euro opgehaald. Een schijntje van het bedrag dat de oprichtster wilde ophalen. Het doel was namelijk dat Nadège het kasteel van de familie Meiland kon kopen, ook al wilde de huishoudster dat zelf helemaal niet. Nu laat Nadège nog een keer van zich horen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Ik accepteer de giften die me plezier hebben gegeven, maar ik vind dat men de donaties moet stoppen”, zegt de vrouw tegen Shownieuws. Haar reactie volgt op een bericht van de oprichtster van de doneeractie Astrid. Zij schreef gisteren op Facebook dat ze, als er niet snel meer geld binnenkomt, de doneeractie stopt en het opgehaalde bedrag overmaakt naar Nadège. De huishoudster geeft Astrid gelijk. ,, Ik denk dat ze gelijk heeft. Ik weet het niet, maar ik denk dat het voldoende is.”

Het kasteel of een ander appartement in Frankrijk kopen zit er niet in. Wat Nadège wel voor plannen heeft met het opgehaalde geld is niet duidelijk. Misschien gaat ze van de zomer heerlijk in eigen land op vakantie of zet ze het hele bedrag op haar spaarrekening.

Meer DenD