Nadège teleurgesteld in Maxime: ‘Ik was niet uitgenodigd’

Schoonmaakster boos op de Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaven elkaar afgelopen weekend het ja-woord. Het was een prachtige dag waar familie en vrienden samenkwamen om de liefde te vieren. De grote afwezige was Nadège, de voormalige huishoudster van de Meilandjes. ,,Ik was niet uitgenodigd.”

Nadège zou er alles aan doen om wat tijd door te kunnen brengen met de Meilandjes. De bruiloft van Maxime en Leroy was daar het perfecte moment voor, maar Nadège heeft geen uitnodiging gekregen.

Niet uitgenodigd

In gesprek met Shownieuws laat ze weten dat ze niet boos is op de familie, omdat ze sowieso niet had kunnen komen. ,,Ik begrijp het, maar zelfs al hadden ze me uitgenodigd, op dit moment lukt het me niet om te reizen want ik ben erg moe”, vertelt Nadège.

Zwaar traject

Nadège heeft afgelopen maanden een zwaar traject afgelegd. ,,Ik ben een maand geleden aan een tumor in mijn keel geopereerd”, vertelde ze al eerder aan Shownieuws. ,,Het is onderzocht en het blijkt geen kanker te zijn. Dus dat is goed nieuws.”

Wel werd Nadège getroffen door anuskanker. ,,Ik ben klaar met chemotherapie. Alles is klaar. Ze zeiden tegen me dat er niets meer zit, dat de kanker weg is.”

Trouwfoto’s

Ze vertelde toen al dat ze enorm blij was met het nieuws dat Maxime ging trouwen. ,,Als ze mij uitnodigt, dan kijk ik of ik kan. Dat hangt af van hoe ik mij voel.”

Uiteindelijk heeft Nadège dus geen uitnodiging gehad. Gelukkig heeft ze wel wat meegekregen van het huwelijk, want Erica heeft haar de trouwfoto’s gestuurd.

Tags

BRUILOFTCHATEAU MEILANDLEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJESNADÈGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck