Nadège voorkwam grote problemen voor Meilandjes

Chateau Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De Meilandjes waren bíjna een heel kostbaar bezit kwijtgeraakt. De Gouden Televizier-Ring die zij wonnen in 2019 verdween spoorloos, totdat Nadège de reddende engel bleek.

Wasmachine

De Meilandjes waren compleet overrompeld toen zij in 2019 de Gouden Televizier-Ring wonnen. Met 55 procent van de stemmen gunde het publiek Chateau Meiland de ring. Een enorme eer voor de Meilandjes, maar om de daadwerkelijke ring leken zij niet enorm veel te geven.

In Koffietijd geeft Erica toe dat ze de ring eerder kwijtraakte. ,,Ik heb hem zelf ook een keer zo goed opgeruimd dat ik zelf niet meer wist waar,” Erica verstopte de ring zó goed dat ze totaal vergeten was waar hij lag. Gelukkig kwam ze snel weer achter de verstop plek. ,,Dat was helemaal achter in een la.”

Daarna gebeurde het wéér: de ring bleek spoorloos. Hij werd gelukkig gevonden door hun huishoudster Nadège. Erica onthult de plek waar Nadège de ring vond. ,,Hij is een keer meegedraaid in de wasmachine..” verklapt zij. Martien laat weten dat hij hier verantwoordelijk voor was. ,,Oh, maar dat was mijn schuld!” Martien had de ring namelijk in zijn broekzak laten zitten, aldus Erica. ,,Nadège haalde de ring uit zijn broekzak. Dat vond ik echt heel erg.”

Relatie

Toen bleek alles nog koek en ei tussen de Meilandjes en hun huishoudster Nadège. Inmiddels is het niet meer zo gezellig en blijkt hun relatie flink bekoeld.

In de afleveringen van Chateau Meiland die nu op televisie te zien zijn verbaasden kijkers zich over de ondankbaarheid van Nadège. De familie lijkt er alles aan te doen om haar een goed onderkomen te kunnen bieden, maar zij wijst alle genereuze aanbiedingen keihard af.

Nu blijkt dat de vork iets anders in de steel zit, aldus Nadège. Zij onthult aan Privé dat het shoppen voor een nieuw appartement voor haar enkel schijn is. De familie zou zichzelf daarmee in een positief dfaglicht willen stellen, terwijl er volgens Nadège helemaal nooit sprake van een nieuw appartement is geweest.

Ook bood Erica in een aflevering aan om mee te betalen aan een eventuele nieuwe woonplek voor de huishoudster. Volgens Nadège is dit nep: ,,Maar het is nooit echt aan de orde geweest dat de familie Meiland mee zou betalen aan een nieuw huis,” verklaart zij.

LEES OOK:

Nadège: ‘Hulp Meilandjes is in scène gezet’

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDGOUDEN TELEVIZIER-RINGKOFFIETIJDMARTIEN MEILANDNADÈGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck