Nadert einde voor 6Inside?

Door: Tanja Brouwer
29-01-2019

Het ziet er niet goed uit voor Albert Verlinde en Jan Versteegh. Het programma 6Inside dat zij samen presenteren is een flop te noemen. De mannen weten geen kijkers aan zich te binden, en week na week dalen de kijkcijfers.

Chemie

Gisteravond keken er slechts 141.000 mensen naar 6Inside. Vorige week vrijdag keken er slechts 134.000 mensen naar het roddelprogramma. Het ziet ernaar uit dat de cijfers niet gaan stijgen, want op Twitter schrijven kijkers massaal over het saaie nieuws en het ontbreken van chemie tussen Albert en Jan.

Vet Fit

De kijkcijfers zijn zo laag dat de kans aanwezig is dat het programma van de buis wordt gehaald. Het zou niet de eerste keer zijn dat SBS6 een programma vroegtijdig laat stoppen. In het voorjaar van 2018 kwam het programma Vet Fit op televisie, waarin verschillende BN’ers proberen af te vallen. Helaas wist Vet Fit maar 242.000 kijkers te trekken op het dieptepunt. Dat zijn er nog steeds 100.000 meer dan Jan en Albert krijgen.

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen