Najib Amhali halfjaar van drank en drugs af

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

AMSTERDAM – Najib Amhali heeft meerdere afkickklinieken in binnen- en buitenland bezocht om zijn drank- en drugsverslaving aan te pakken. “Ik ben nu een halfjaar helemaal clean. Geen drank en drugs meer voor mij”, vertelt de cabaretier aan Privé.

Najib moest zijn vorige theatertournee annuleren, maar is weer terug in de theaters met de show Waar was ik?. In zijn nieuwe show blikt hij terug op deze zwarte periode.

“Ik ben in binnen- en buitenland onder behandeling geweest. Ik ging kliniek in, kliniek uit en heb ze allemaal van binnen gezien. Maar uiteindelijk heeft het geholpen. Ik dank God op mijn blote knieën dat het weer goed gaat. En ik voel mij ook veel beter. Het is geen wereld van verschil, maar twee werelden van verschil”, zegt de comedian.

Najib voelde zich schuldig en schaamde zich tegenover zijn twee zoontjes. “Je wilt dat je kinderen trots op je zijn. Dat kunnen ze niet zijn als hun vader verslaafd is aan van alles en nog wat. Ze hebben niets aan een vader die afhankelijk is van middelen. Of dat nu gokken, seks, drank of drugs is, het is allemaal even naar voor kinderen.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie