Nance weer op het podium met Twenty 4 Seven

Nance Coolen
Door: Lola van Leeuwen
14-11-2019

Nance gaat weer het podium op. Samen met Jacks en Hanks hebben zij besloten dat de dance-groep Twenty 4 Seven een comeback maken. Met nummers zoals Take Me Away, Slave To The Music en Is It Love is de groep van plan de wereld weer over te gaan.

Kriebelen

Na jaren televisiewerk gedaan te hebben voor NPO, RTL en SBS heeft de presentatrice een tijdje thuis gezeten. De blondine begon haar muziekleven tussen de jaren 1989 en 1996 te missen en besluit hier werk van te maken. Nu vindt de zangeres het tijd om weer terug te keren op het podium.

Heimwee

,,Ondanks dat ik na mijn vertrek bij Twenty 4 Seven nog vaak genoeg op de bühne heb gestaan, miste ik wel de fans en het publiek die speciaal voor Twenty 4 Seven naar de shows kwamen. Ook zag ik mijn collega’s optreden op 90’s festivals en ik heb altijd gedacht dat ik daar ook graag weer eens zou willen staan” laat Telegraaf weten.

Alles door een reünie

Het idee van de comeback is ontstaan door een reünie met haar collega’s uit de jaren negentig: Captain Hollywood en Jacks en Hanks. ,,Het toeval wilde dat Ruud van Rijen me in die periode heeft gevraagd of ik weer onder de naam Twenty 4 Seven zou willen optreden. Voor mij was 1 en 1 dus 3 in dit geval” vertelt Nance. ,,Ik mag weer de hits zingen waar ik me zo bij thuis voel en waar iedereen mij van kent en ook nog eens op het podium staan met de twee liefste collega’s die ik ken. Wij kijken er alle drie enorm naar uit om het publiek weer te omarmen en mee terug te nemen naar de 90’s en te genieten van de geweldige muziek uit die tijd”, aldus Coolen.

Vanaf maart 2020 al het trio weer wereldwijd gaan optreden onder de naam Twenty 4 Seven ft. Nance, Jacks & Hanks.

Meer DenD